MarktPlaza

Nora Roberts Het Stanislaski kwartetRachel & Alex

103x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nora Roberts Het Stanislaski kwartet Rachel & Alex

 Deel 2
Paperback
Hoewel Natasha, Mikhail en Alex nog klein waren toen hun ouders met hen naar het westen vluchtten, en Rachel zelfs in Amerika is geboren, bruist er onmiskenbaar Oekraïens bloed door hun aderen. Alle vier trekken ze hun eigen, unieke spoor door het leven - onstuimig, impulsief, heetgebakerd, hartstochtelijk... en onweerstaanbaar voor wie te dicht in hun buurt komt.
Rachel weet dat de inbreker die ze moet verdedigen jong en doodsbang is. En dus sluit ze een deal met het OM: Nick hoeft niet naar de gevangenis, op voorwaarde dat zij samen met Zack Muldoon, Nicks broer, een oogje in het zeil houdt. Geen eenvoudige opgave, want de jongste broer is opstandig en de oudste buitengewoon aantrekkelijk!
Alex baalt wanneer het hoertje dat hij heeft gearresteerd geen meisje van plezier blijkt te zijn maar Bess McNee, een bekend scenarioschrijfster die inspiratie wil opdoen. Wat hem betreft, verspilt ze zijn tijd en brengt ze zichzelf bovendien in gevaar. Zij denkt daar heel anders over, en voor hij het weet, heeft ze hem ingeschakeld om haar te helpen bij het ontwikkelen van de plot!
Het Stanislaski kwartet: Rachel & Alex bevat de volgende boeken:
Rachel - Falling for Rachel
Alex - Convincing Alex
* Het verhalen 'Rachel' en 'Alex' zijn ook uitgegeven onder de titels Hopeloos verloren en Onstuimig hart.