MarktPlaza

Nissan Qashqai+2 - 2.0 360 4WD Automaat, Navi, Leer, Cruise, 7-Zits, trekhaak, xenon, etc

105x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 215/55 R18
GVW: 2.215 kg
Afmetingen (LxBxH): 454 x 178 x 165 cm
Wielbasis: 277 cm
Acceleratie (0-100): 11,7 s
Topsnelheid: 180 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik in de stad: 10,5 l/100km (1 op 9,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
CO2 uitstoot: 187 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- dealer onderhouden
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multifunctioneel stuur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor achter
- Rondomzicht camera
- voorstoelen in hoogte verstelbaar
- zeer mooie en complete limousine
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Nissan Qashqai +2. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Nissan Qashqai +2 samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Voor auto’s die u bij ons koopt, geldt de wettelijk garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarbij geldt dat auto’s boven de 4500 euro geleverd kunnen worden met 6 maanden BOVAG garantie, kosten daarvoor zijn 595,-, tenzij anders overeengekomen. De garantie geldt op alle mechanische en technische onderdelen. Als het defect of mankement onder de garantie valt worden ook de diagnosekosten vergoed.
Alle auto’s zijn onderworpen aan een uitgebreide inspectie en bijna altijd voorzien van de volledige onderhoudshistorie.
De garantie geldt niet voor normale onderhoudsbeurten, op interieur van de auto, de carrosserie, de ruiten en de wielen. Ook als u zelf (mede) schuld heeft aan het defect van uw auto geldt de garantie niet. Indien externe factoren verantwoordelijk zijn voor het defect of de schade, zoals bijvoorbeeld een aanrijding of noodweer, kunt u de kosten over het algemeen verhalen op uw eigen verzekering.
Auto’s met meer dan 150.000 km of meer dan 150 Pk kunnen garantie krijgen in overleg.
Inruil van uw huidige auto, boot, motor of caravan etc. is natuurlijk mogelijk, mail dan foto’s en gegevens naar verkoop@autobedrijfbasbloemberg.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.
Of bel naar 026-3120881 keuze 3 verkoop.
Wij zijn lid van de BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en bieden u daardoor extra zekerheid bij aankoop, onderhoud en reparatie van uw auto.
Ons bezoek adres is:
Het Hazeland1
6932KA Westervoort
Openingstijden:
MA-VR 08:00-18:00
Za 09:00- 16:00