MarktPlaza

Nissan Qashqai - 2.0 Connect Edition 62000KM NAVI PANODAK CRUISE 18 INCH

221x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.150 kg
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik in de stad: 10,4 l/100km (1 op 9,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Afneembare trekhaak
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- nationale autopas
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor achter
- Rondomzicht camera
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Een kenmerk van Japanse auto’s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het luxe niveau in deze Nissan is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook is de Nissan uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Nissan Qashqai samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Als u meer wilt weten over deze Nissan, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
ZEER MOOIE EN GOED ONDERHOUDEN NISSAN QASHQAI 2.0.
MET VEEL OPTIE'S ZOALS ECC AIRCO, PANORAMADAK, FULLMAP NAVIGATIE, CRUISE CONTROL, ACHTERUITRIJ CAMERA, AFNEEMBARE TREKHAAK, EN 18 INCH LICHTMETALEN VELGEN.
U BETAALT GEEN AFLEVERING OF RIJKLAAR MAAK KOSTEN ,klik voor meer info op AUTOUDEN.NL en bekijk de uitgebreide informatie of bel 0653 351421, onze flexibele openingstijden NA TELEFONISCHE AFSPRAAK zijn van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 21.30 uur vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur tijdens deze openingstijden zetten wij uw aangekochte auto direct voor u gratis op naam. graag tot ziens in uden. Wij zijn VWE export partner afmelding op locatie tot 21.00 uur avonds mogelijk. Omdat e-mail beantwoording niet altijd direct mogelijk is adviseren wij u ons te bellen.