MarktPlaza

Nissan Qashqai - 2.0 Connect Edition 4WD 89000KM ECC PANO NAVI CAMERA CRUISE 18 INCH 1e EIGENAAR

674x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
= Aanvullende opties en accessoires =
- 1e eigenaar
- Achteruitrijcamera
- Afneembare trekhaak
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor achter
- privacy pakket
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Nissan Qashqai. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak met 4 wheeldrive. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. U bent in deze Nissan ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Nissan Qashqai heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Zeer mooie en goed onderhouden (beurt november 2019 gehad) auto.
Om deze Qashqai van de eerste eigenaar echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Bel ons, dan maken we snel een afspraak.
U BETAALT GEEN AFLEVERING OF RIJKLAAR MAAK KOSTEN ,klik voor meer info op AUTOUDEN.NL en bekijk de uitgebreide informatie of bel 0653 351421, onze flexibele openingstijden NA TELEFONISCHE AFSPRAAK zijn van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 21.30 uur vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur tijdens deze openingstijden zetten wij uw aangekochte auto direct voor u gratis op naam. graag tot ziens in uden. Wij zijn VWE export partner afmelding op locatie tot 21.00 uur avonds mogelijk. Omdat e-mail beantwoording niet altijd direct mogelijk is adviseren wij u ons te bellen.