MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.6 Connect Edition /NAVI-CAMERA/HOGE INSTAP/CLIMATE EN CRUISECONTR./LM VELGEN/TREK

233x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 181 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- BLUETOOTH TELEFOON BEDIENING
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- ISOFIX BEVESTIGING
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- multimedia-voorbereiding
- nationale autopas
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Trekhaak afneembaar
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Een kenmerk van Japanse auto’s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het start-stopsysteem maakt deze auto zuiniger en schoner. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Nissan heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Nissan Qashqai heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Om U NOG BETER VAN DIENST TE ZIJN KAN U OOK NA 17.30 TOT 21.00 UUR NA TELEF. AFSPRAAK ONZE SHOWROOM BEZOEKEN.**WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ AUTOTRUST.Al onze autos zijn v.v. onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. GETOONDE INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreiding pakketten. 1 : kleine beurt-recon.interieur-nieuwe APK €350,--
2 :in kombi met pakket 1 + 6 mnd autotrust garantie STD. + €650,-- 3 :in kombi met pakket 1 + 6 mnd autotrust gar. extra + €850,--INRUIL IS ALTIJD MOGELIJK echter GEEN telf.prijsopgave om teleurstelling voor beide achteraf te voorkomen.