MarktPlaza

Peugeot 207 CC - 1.6 VTi /AIRCO/*AUTOMAAT*/++97884KM++/zwart LEDER/LM VELGEN

679x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bumpers en spiegels in de kleur van de auto
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- garantie bespreekbaar
- Halogeen mistlampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- nationale autopas
- Radio-CD/MP3 speler
- Windscherm
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Bij het ontwerpen van de Peugeot 207 CC stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Het elektrisch bediende cabriodak zorgt voor een indrukwekkend schouwspel. De kap opent en sluit snel en geruisloos. Verder is de Peugeot uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, windscherm, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Deze auto is voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 207 CC is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Om U NOG BETER VAN DIENST TE ZIJN KAN U OOK NA 17.30 TOT 21.00 UUR NA TELEF. AFSPRAAK ONZE SHOWROOM BEZOEKEN.**WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ AUTOTRUST.Al onze autos zijn v.v. onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. GETOONDE INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreiding pakketten. 1 : kleine beurt-recon.interieur-nieuwe APK €350,--
2 :in kombi met pakket 1 + 6 mnd autotrust garantie STD. + €650,-- 3 :in kombi met pakket 1 + 6 mnd autotrust gar. extra + €850,--INRUIL IS ALTIJD MOGELIJK echter GEEN telf.prijsopgave om teleurstelling voor beide achteraf te voorkomen.