MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.6 Connect Edition /*57534KM*/1e EIGENAAR/PANORAMADAK/NAVIGATIE-CAMERA/TREKHAAK

197x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 181 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Bumpers en spiegels in de kleur van de auto
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- nieuwstaat
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
Deze Nissan QASHQAI verkeert in nagenoeg NIEUWSTAAT .Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het start-stopsysteem laat de motor afslaan terwijl u stil staat. Deze functie bespaart brandstof en verminderd de uitstoot. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.
Zoals u mag verwachten van deze Nissan Qashqai is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Om deze Nissan echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Om U NOG BETER VAN DIENST TE ZIJN KAN U OOK NA 17.30 TOT 21.00 UUR NA TELEF. AFSPRAAK ONZE SHOWROOM BEZOEKEN.**WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ AUTOTRUST.Al onze autos zijn v.v. onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. GETOONDE INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreiding pakketten. 1 : kleine beurt-recon.interieur-nieuwe APK €350,--
2 :in kombi met pakket 1 + 6 mnd autotrust garantie STD. + €650,-- 3 :in kombi met pakket 1 + 6 mnd autotrust gar. extra + €850,--INRUIL IS ALTIJD MOGELIJK echter GEEN telf.prijsopgave om teleurstelling voor beide achteraf te voorkomen.