MarktPlaza

Nissan Patrol GR - 3.0 Di Sport AIRCO / AUDIO / ZONNEKAP / CV

381x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Carrosserievorm: Personenvervoer
Modelreeks: apr 2000 - feb 2003
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 323 Nm
GVW: 2.850 kg
Wielbasis: 240 cm
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 134 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen
- koplampreiniging
- Lichtmetalen velgen 16"
- Stuur verstelbaar
prijs is excl. BTW
Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Nissan Patrol GR uit 2002 die 223044 kilometer heeft gelopen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Onze auto's worden met de grootste zorg geselecteerd.Wij adverteren met de juiste km.stand en juiste uitvoeringen.Op verzoek is het mogelijk om bij ons een onafhankelijke DEKRA occasionkeuring uit te laten voeren. Ook zijn al onze occasions voorzien van een Nederlandse Auto Pas. Inruil Camper,Caravan, scooter, auto mogelijk. Woorden die bij ons bedrijf passen zijn: Kwaliteit, Klantvriendelijk , Service gericht.. Het is ook mogelijk na telefonisch overleg om buiten kantoor uren te komen kijken.