MarktPlaza

Nimbus W9

36x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De nieuwe Nimbus Weekender 9 is een boot van 9 meter lang geschikt voor allerlei activiteiten.
De Nimbus W9 is een nieuwe Nimbus day cruiser uitgevoerd volgens het bekroonde Sidewalk-concept van Nimbus. Hierdoor beschikt het schip over een royale ruimte voor een jacht van zijn afmetingen. Bovendien kunnen de opvarenden zich veilig over de boot en het voordek bewegen. Onbelemmerde looppaden rond het gehele jacht bevorderen de veiligheid en geven een gevoel van houvast, zowel in de haven als op zee.
De cockpit met zijn grote zijramen biedt plaats aan alle opvarenden. De indeling van het interieur en de opstelling van de banken aan dek zijn speciaal afgestemd op sociale activiteiten en het ontvangen van gasten in allerlei situaties. Een groot pluspunt van de Nimbus W9 is het bijzondere gemak waarmee er gewisseld kan worden tussen verschillende functies door het klappen en draaien van banken, bijvoorbeeld wanneer je na het eten aan boord een frisse duik wilt nemen.
Vaak is het een heel gedoe om over te schakelen van de ene activiteit op de andere. Je moet van alles weghalen, onderdelen losschroeven en weer vastschroeven, kussens weghalen of neerleggen. Aan boord van de Nimbus W9 zijn er maar een paar eenvoudige handelingen nodig om het jacht na een maaltijd geschikt te maken voor zonnebaden en zwemmen, verklaart Joacim Gustavsson.
De Nimbus Weekender 9 (Nimbus W9) is het eerste model in de nieuwe Nimbus WTC serie. De Nimbus Weekender zal leverbaar worden in drie romplengten: 8, 9 en 11 meter.
De Nimbus WTC serie bestaat uit drie verschillende modellen, afgestemd op specifieke gebruiksdoelen. De Nimbus Weekender (W9, W11) is bedoeld voor dagtripjes en sociale activiteiten, de Nimbus Tender (T8, T9, T11) voor alle soorten dagelijkse bezigheden, vervoer, watersport en recreatie, en de Nimbus Commuter (C8, C9, C11) voor vervoer het hele jaar door.
Extra gegevens:
Merk: Nimbus
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 9.35 meter
Breedte: 2.95 meter
Diepgang: 0.8 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 2
Tank: 300 l