MarktPlaza

Nimbus T8

85x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Tender 8 is een 8 meter lange walkaround boot voor watersport activiteiten met mogelijkheid te overnachten voor 2 personen, met een apart toilet.
Nimbus T8: Voor allerlei dagactiviteiten
Nimbus Tender 8 is een 8 meter lange walkaround boot voor watersport activiteiten met mogelijkheid te overnachten voor 2 personen, met een apart toilet. De Nimbus T8 zit boordevol DNA en ontwerpelementen uit het historische Nimbus modellen.
Scandinavisch design
De overeenkomsten met de iconische Nimbus 26 Nova zijn duidelijk. Terwijl er veel goodies zijn van de Nimbus Nova 230R, 250R en Max 2.
"We hebben het beste van het beste gekozen en hebben een zorgvuldig verbeterd ontwerp met functionaliteit, veiligheid en comfort voor iedereen aan boord. De nieuwe T8 is uitgerust met Mercury-buitenboordmotoren van 200 tot 300 pk.
Onze klanten hebben het gevoel dat we ons uiterste best hebben gedaan om de boot op een doordachte manier te ontwerpen die het gemakkelijk maakt om te gebruiken, ongeacht de door u gekozen activiteit. Bovendien waarderen ze ook het uitstekende gevoel van zeemanschap dat een extra gevoel van comfort en veiligheid aan boord geeft " aldus Joacim Gustavsson, hoofdontwerper bij Nimbus Boats Sweden AB.
Extra gegevens:
Merk: Nimbus
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 8.15 meter
Breedte: 2.6 meter
Diepgang: 0.9 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 2
Aantal hutten: 1
Brandstof: Benzine
Tank: 240 l