MarktPlaza

Nimbus T11

67x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nimbus T11. Eerste "11" uit de Nimbus WTC Series. De T11 is een zeer snelle, ruime en comfortabele Tender.
De Nimbus T11 belichaamt de visie van Nimbus om een perfecte sportcruiser te ontwikkelen met het doel ongecompliceerd leven aan boord te combineren met gezelligheid met vrienden en familie. Dat betekent een boot met een grote loungeruimte met verstelbare stoelen, meerdere zonnebedden, buitenkeuken, gyro-stabilisatie, XXL-opslag voor uitrusting en "speelgoed" en een indrukwekkend dekgedeelte dat een overweldigende bewegingsvrijheid biedt. Dit alles verpakt in modern Scandinavisch design.
De Nimbus T11 is een 12,5 meter lange walk around sportcruiser die is ontworpen voor uitstapjes, met ruimte voor tot 12 personen aan boord, en volop mogelijkheden voor gezelligheid en activiteiten. Tegelijkertijd biedt de boot voldoende ruimte voor iedereen aan boord om veilig op hogere snelheden in de vaarrichting te kunnen zitten.
Eenvoud en flexibiliteit
Gedurende de gehele ontwikkeling, hielden we ons voortdurend de vraag voor: "Welke componenten leiden tot de mooiste dagen op zee?" Het antwoord daarop leidde tot de groot, flexibele ruimtes voor gezellig samenzijn, voldoende bewegingsvrijheid, een goede bescherming tegen de zon, die het grootste deel van de boot dekt , maar ook plaatsen die uitnodigen om te zonnebaden. De antwoorden omvatte ook ruimte voor een koelkast om maaltijden op te slaan, een redelijke buitenkeuken met barbecue, een groot badplatform waar op hetzelfde moment meerdere personen kunnen genieten van het koele water en niet in het minst een extra groot, maar gemakkelijk toegankelijke ruimte voor de opslag van uitrusting en "speelgoed'.
Loungegedeelte en grote ruimtes voor gezelligheid
Het hart van de boot is de lounge in de kuip. Dit is een bijzonder ruim en multifunctioneel gebied dat gemakkelijk en snel kan worden ingedeeld voor verschillende activiteiten, zoals zonnebaden, zwemmen, eten en drinken, evenals voor tijdens het varen . De banken, tafels en zonnescherm bieden flexibiliteit doordat ze kunnen worden gedraaid met eenvoudige handvatten, omgeklapt en verplaatst naar andere posities. Afhankelijk van wat je wilt.
De lounge heeft drie banken en een grote tafel, die, afhankelijk van de positie, dienst doet als zonnedek of zitplaats, waar alle personen in de vaarrichting of tegenover elkaar kunnen zitten. De buitenkeuken heeft laden voor servies en bestek, een wasbak met warm water en ruimte voor een ceramisch kookplaat op gas of een elektrische grill.
De grote opslagruimte meet iets meer dan 2500 liter en heeft een hydraulisch openingsmechanisme dat gemakkelijk bereikbaar is vanaf het achterdek. De opslagruimte biedt ruimte voor alles, of het nu gaat om stand-up paddleboards, scooters, wakeboards of een opblaasbare rubberboot. Het badplatform en het achterdek bieden voldoende ruimte voor meerdere personen tegelijkertijd.
De cockpit is comfortabel ontworpen in de typische Nimbus-stijl en uitgerust met extra grote opbergvakken voor het opbergen van bagage en ruimte voor drie personen om tijdens het varen te zitten. Het voordek biedt ruimte voor een bank en een ligstoel. Net als de T9-serie heeft de T11 ook een groot luik aan de voorkant van de cabine. Door de brede en diepe preekstoel kan het voordek ook als zitplaats worden gebruikt.
Benedendeks zijn twee aparte hutten met ruimte voor twee koppels of een gezin van vier. Er is een ruime badkamer met toilet, douche en voldoende stahoogte.
Snelheid en zeewaardigheid
De Nimbus T11-serie heeft een nieuwe, uitgebalanceerde gestepte romp met fantastische prestaties bij hoge snelheden in combinatie met een lage planeerdrempel. Het voordek is scherp gesneden om de golven comfortabel te snijden, ook is de vorm van de romp geoptimaliseerd voor droog varen met weinig opspattend water. De boot is standaard uitgerust met twee Mercury Verado V8 300-motoren die een afstand tussen 20 en 40+ knopen mogelijk maken. Voor degenen die nog sneller willen varen, kan de T11 worden uitgerust met drie Mercury Verado V8, en daarmee tot 50 knopen kan halen. Vanaf 2020 kan de boot ook worden uitgerust met 2 benzine- of diesel binnenboordmotoren
De Nimbus T11 is een model van de Tender-serie, de opvolger van de succesvolle Nimbus Nova-serie. Anders dan de Nova, die voornamelijk was ontworpen voor de Scandinavische markt, heeft de tenderreeks een breder publiek door tegemoet te komen aan de behoeften van klanten in Europa, Oceaniƫ en de Verenigde Staten.
Voor wie is de T11?
De Nimbus T11 is een ruime dagboot voor heerlijke ontspannen dagen in goed gezelschap. Het is een boot waar bij het ontwerp veel aandacht is besteed aan de zeewaardigheid, slimme functionaliteit, gebruiksgemak en Scandinavisch design.
Extra gegevens:
Merk: Nimbus
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 12.4 meter
Breedte: 3.46 meter
Diepgang: 0.9 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 2
Tank: 850 l
Vuilwatertank: aanwezig