MarktPlaza

Nimbus 405 Flybridge

54x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Nimbus 405 Flybridge, zeer ruim, comfortabel flybridge motoryacht met goede lange afstandsvaareigenschappen.
De Nimbus 405 Flybridge is een Nimbus Coupé model gebouwd voor ervaren schippers die genieten van sociale activiteiten, comfortabele leefruimte, eenvoudige handling gecombineerd met uitstekende lange afstand vaareigenschappen.
Het Nimbus 405 Flybridge ontwerp is volledig in harmonie met het design van de nieuwe coupé-serie. Het dak heeft lichte, vloeiende lijnen en is voorzien van de karakteristieke klapbare mast. Een groot, vaste dakraam maakt de salon zeer licht en luchtig, ondanks de bovenbouw. De flybridge van de Nimbus 405 Flybridge biedt zowel slim ingedeelde functionele als comfortabele leefruimte.
De flybridge is voorzien van een wetbar met wasbak, grill en een koelkast, een zonnebed, een grote bank en een dubbele stuurstoel. De dubbele stuurstoel kan 180graden worden gedraaid waardoor een ruime sociale zitgroep wort gevormd met de vaste bank. Indien gewenst kan de bank eenvoudig worden ingericht als extra zonnebed. Alle functies op de flybridge van de Nimbus 405 Flybridge zijn zo ontworpen dat met enkele handelingen de boot ook onder bruggen kan passeren.
Extra gegevens:
Merk: Nimbus
Bouwjaar: 2018
Ligplaats: onbekend
Lengte: 13.33 meter
Breedte: 3.86 meter
Diepgang: 1.05 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal hutten: 3
Merk motor: D4-250pk, D4-300pk of D6-370pk
Aandrijving: Shaft
Tank: 1000 l
Vuilwatertank: aanwezig