MarktPlaza

Nimbus 405 Coupe

86x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nimbus 405 Coupe met 2x D4-320 pk Volvo Penta motoren. Zeer compleet uitgerust met oa boeg- en hekschroef, Humphree Interceptor, Airconditioning.
De Nimbus 405 Coupé is het vlaggeschip van de Nimbus Coupe Series. Het moderne design van de Nimbus Coupe Series vindt u terug in de verlijmde ramen, een licht gebogen voorraam, een verzonken gemonteerde schuifdeur aan stuurboord en een groot elektrisch bedienbaar dakraam. De verzonken gemonteerde schuifdeur vormt een integraal onderdeel van het ontwerp van het motorjacht en biedt maximale loopruimte en een brede deuropening. Deze zijdeur maakt het de stuurman mogelijk de boot te besturen terwijl hij in het gangboord staat.
Behalve een eigentijdse uitstraling en een unieke stabiliteit en maakt de verlijmde polyurethaanbeglazing van de opbouw de salon uiterst geluidsarm.
De Nimbus 405 Coupé beschikt over een ruim achterdek, op gelijk niveau met het badplatform en de salon. In de salon springen de ruim bemeten vlakke delen in het oog, evenals de lichte, ruime en moderne uitstraling, terwijl de stoffen en de kussens toch voor een gezellig en knusse sfeer zorgen. De mahoniehouten afwerking geeft een rijk gevoel van vakmanschap en kwaliteit. De scheidingswand in de hal benedendeks is met lichtgekleurde stoffen afgewerkt, die zowel het ruimtelijke effect versterken als geluid absorberen. De Nimbus 405 Coupe beschikt over drie kabines. De master cabin heeft een eigen toilet en separate doucheruimte, terwijl de 2 gasten kabines een toilet/douche delen.
De Nimbus 405 Coupé is een modern, robuust en comfortabel motorjacht, ideaal voor een zorgeloos en heerlijk verblijf op het water.
Accommodatie
Kooktoestel & brandstof: ceramische kookplaat
Uitrusting
Ankerlier: boeg
Dekzeil(en): Raamkleed
Extra gegevens:
Merk: Nimbus
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 13.33 meter
Breedte: 3.86 meter
Diepgang: 1.05 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal hutten: 3
Merk motor: Volvo Penta
Type motor: D4
Brandstof: Diesel
Vermogen: 320
Aandrijving: Shaft
Tank: 1000 l
Boegschroef: aanwezig
Hekschroef: aanwezig
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Airconditioning: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
Acculader: aanwezig
Omvormer: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig