MarktPlaza

Nimbus 305 Coupe

70x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Robuust, stijlvol en functioneel met een aantrekkelijke vormgeving in een elegante belijning voor levensgenieters, gezinnen en verstokte schippers.
Robuust, stijlvol en functioneel met een aantrekkelijke vormgeving in een elegante belijning voor levensgenieters, gezinnen en verstokte schippers. Naast een aantal verbeteringen en slimme, functionele oplossingen hebben de grootste veranderingen benedendeks plaatsgevonden. De nieuwe rompvorm elimineert de planeerdrempel en maakt het mogelijk om comfortabel te varen bij snelheden tussen de 0 en 22 knopen, met een lager brandstofverbruik.
Het grootste nieuws is de romp van het schip, een volledig nieuw ontwerp en geoptimaliseerd voor snelheden van 0 tot 22 knopen. De romp is gemaakt voor kleinere motoren (Volvo Penta D2 en D3) en zo gebouwd dat u altijd comfortabel vaart, ongeacht uw snelheid. Dankzij de hydrodynamische vorm van de romp ontbreekt de drempel waarbij het schip gaat planeren.
Wij van Nimbus willen dat een schip comfortabel vaart bij de gangbare snelheden. We weten dat de Coupé-bezitters graag kruisen bij snelheden tussen de 4 en 20 knopen, waarbij een schip bij een snelheid van ca 10 knopen vaak een flinke hekgolf trekt en veel brandstof verbruikt. Voor de Nimbus 305 Coupé hebben we een romp ontworpen die over het gehele snelheidsbereik comfortabel vaart. In de praktijk heeft de 305 Coupé geen planeerdrempel en een laag brandstof verbruik bij alle snelheden. De snelheid kan worden afgestemd op de weersomstandigheden, wat de veiligheid bevordert, het comfort vergroot en de opvarenden alle kans geeft te genieten van de omgeving, zegt Mats Jacobsson, manager productontwikkeling bij Nimbus.
Algemeen
Rompvorm: V-Romp
CE: B
Accommodatie
Hutten: 2
Slaapplaatsen: 4
Kooktoestel & brandstof: Keramisch
Motor, electra, water
Vermogen: 220 pk
Aantal identieke motoren: 1
Brandstoftank aantal: 250 L
Voortstuwing: Schroefas
Watertank & materiaal: 150 L
Vuilwatertank & materiaal: 80 L
Uitrusting
Ankerlier: Elektrisch
Veiligheid
CE-normering: B
Extra gegevens:
Merk: Nimbus
Bouwjaar: 2018
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 10.07 meter
Breedte: 3.25 meter
Diepgang: 0.9 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 4
Aantal hutten: 2
Merk motor: Volvo Penta
Brandstof: Diesel
Vermogen: 220 pk
Aandrijving: Shaft
Tank: 250 l
Boegschroef: aanwezig
Hekschroef: aanwezig
Toilet(ten): true
Vuilwatertank: aanwezig