MarktPlaza

Nieuw gebouwd huis met 2 verdiepingen

3850x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Referentienummer: MS2023-1

Informatie: water, elektriciteit, gebruik van zwembad zijn inbegrepen in de huurprijs!!!
Nieuwbouw met 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 3 badkamers en zwembad. Volledig bemeubeld. Gelegen in het dorp Malko Sharkovo, provincie Yambol. 
De woning is volledig gebouwd naar huidige EU-normen en grotendeels gebouwd uit hout. Vloer, wanden en plafond zijn voorzien van 10 cm dik isolatiemateriaal wat voor een perfecte  isolatie zorgt voor zowel winter en zomer met  een minimum aan verwarmingskosten tijdens de wintermaanden. Alle ramen zijn dubbelglas PVC. Verwarming is elektrisch.

Het object bestaat uit: ☑️ bemeubeld terras, ☑️ veranda, ☑️ woonkamer met televisie, ☑️ open keuken met eetplaats, ☑️ 3 slaapkamers, ☑️ 2 badkamers, ☑️ relaxruimte, ☑️ gemeenschappelijke tuin met zwembad, ☑️ bergruimte met wasmachine, ☑️ garage.

Bewoonbare oppervlakte: 107 m²
Borg: 1 maand huur
Huur: € 415,00 per maand

Over Malko Sharkovo
Het dorp Malko Sharkovo (district Yambol) ligt in het zuidoosten van Bulgarije en maakt deel uit van de gemeente Bolyarovo. Het ligt in het Strandja gebergte nabij de grens met Turkije, 9 km van de stad Bolyarovo, 25 km van de stad Elhovo, 61 km van de stad Yambol en 83 km van de kuststad Bourgas. Twee kilometer van het dorp, omgeven door een lage heuvelrug, ligt de Malko Sharkovo Dam. Het is de tweede grootste dam in Bulgarije en uniek is de echte dijk. Er is een project voor de bouw van een
vakantiekamp met een sport- en recreatiecomplex in het gebied.