MarktPlaza

Nieuw geboortebord ooievaar op nest met baby een meisje

345x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te huur: Nieuw geboortebord knuffel ooievaar op echt nest van takken met baby een meisje voor 5 euro per week bij 6 weken huren met gratis naambordje van uw baby en paal.{ keuze uit 165 stuks geboorteborden }
Te huur voor 5 euro per week geweldig mooie 3d ooievaar met blauwe of rozestrik en echt 3d nest van takken op paal bij 6 weken huren met gratis naambordje van uw baby en gratis bordje landingsplaats voor de ooievaar.
Gratis reserveren geen extra kosten.
Reserveer tijdig in verband met vakantieperiode.
Gereserveerde geboorteborden kunnen voor onze vakantieperiode opgehaald worden, huurtijd gaat in als baby geboren is.
Ergens anders zelfde kwaliteit geboortebord of 3d ooievaar op echt nest goedkoper te huur dan voor de zelfde huurprijs te huur.
Na telefonisch overleg indien mogelijk direct af te halen indien nog voorradig. tel 06-50916662.
U kunt ons bereiken iedere dag van maandag t/m zondag van 9 uur tot 22 uur ook op zon en feestdagen. tel 06-50916662.

De laatste trends, indien gewenst: kan het ooievaarsnest op paal met bordje landingsplaats een of twee weken voor de geboorte van de baby geplaatst worden.
Als de baby geboren is wordt het bordje landingsplaats voor de ooievaar vervangen door de 3d ooievaar met bijvoorbeeld Blauwe of Rozestrik en kan het naambordje aan het nest bevestigd worden.
Geweldige kwaliteit en zeer uitgebreide collectie, de goedkoopste in de hele regio, wat andere beweren maakt feestbordenverhuur in Buchten waar, ECHT DE GOEDKOOPSTE.
Maar wilt u er zeker van zijn dat er nog een 3d ooievaar op nest in voorraad is, of geboortebord beschikbaar is, dan kunt u van tevoren .
Gratis reserveren geen extra kosten en wanneer u vragen heeft, bel 06-50916662 of maak een afspraak voor vrijblijvend en kijkje te nemen in ons fotoboek thuis voor het gehele assortiment 160 stuks geboorteborden.
Super huur aanbiedingen. { met zuignappen bevestiging }
3d raamooievaar wit 90 cm huurprijs 1 euro per week.
3d raamooievaar wit 130 cm huurprijs 2,5 euro per week.
3d raambaby met blauwe of Roze ballon huurprijs 2,5 euro per week.
Ook op paal of met ophanghaakjes grote geboorteborden van 2,5 euro per week bij 6 weken huren met gratis naambordje geweldige keuze de goedkoopste in de regio. Bekijk gerust eens mijn andere advertenties.
-- Nieuw geboortebord knuffel ooievaar op echt nest van takken met baby een meisje
S 03040
Door de gunstige en centrale ligging is FEESTBORDENVERHUUR in Buchten gemeente Sittard - Geleen -Born makkelijk bereikbaar 2 min verwijderd vanaf afslag autosnelweg A2 Born.
Nieuwsgierig geworden?
Kortom het is een feest als je bij Feestbordenverhuur bent geweest.