MarktPlaza

Sarah of Abraham pop levensgroot gratis reserveren

308x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Grootste keuze en goedkoopst huren in Nederland zie Tip.
Sarah pop of Abraham pop levensgroot als menselijk lichaam geweldig mooi van kwaliteit, compleet en netjes gekleed van top tot teen met masker en hoedje naar keuze met jong of oud of heel oud uiterlijk naar keuze voor 4 dagen huren maar 10 of 15 euro.{ poppen zijn in perfecte staat en netjes gekleed, ook mogelijk de pop zelf aan te kleden naar eigen wens.} verschil die van 15 euro is mooier gekleed.
Dag 1 = ophalen { dag voor het feest }
Dag 2 = feestdag
Dag 3 of 4 terug brengen.
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor versiering sarah of abraham slingers, opblaasbare 50, ballonnen enz
Na telefonisch overleg indien mogelijk direct af te halen, want een beller is meestal sneller.
U kunt ons bereiken iedere dag van maandag t/m zondag van 9 uur tot 22 uur ook op zon en feestdagen. tel 06-50916662
Maar wilt u er zeker van zijn dat er nog een Sarahpop of Abrahampop levensgroot in voorraad is, dan kunt u Gratis reserveren, dus geen extra kosten.
Abraham of Sarah levensgroot geweldige kwaliteit en zeer uitgebreide collectie, de goedkoopste in de hele regio.
Ergens anders zelfde kwaliteit Abrahampop of Sarahpop levensgroot of 3 delige set goedkoper te huur, dan voor de zelfde huur prijs te huur.
Reserveren telefonisch 06-50916662 of bij ons thuis
Kortom het is een feest als je bij Feestbordenverhuur in Buchten gemeente Sittard - Geleen - Born bent geweest, 2 min verwijderd vanaf afslag autosnelweg A2 Born.
Niet voor deze huur prijs te maken de grootste keuze in de regio Limburg, ook het adres voor feestartikelen en feestversieringen, kom vrijblijvend langs en bezichtig ons assortiment.
LET OP ! 3 DELIGE abraham of sarah FEESTVERSIERSET { tuinversierset } bestaat uit een levensgrote abrahampop of sarahpop naar keuze, een verkeersbord 50 naar keuze, en bijv een feestbord met een afbeelding van abraham of sarah die zich in de spiegel ziet geweldige keuze bekijk eens mijn andere advertenties LET OP ! deze 3 delige tuinversierset is geheel naar eigen smaak door u samen te stellen geweldige keuze, en kost voor 4 dagen huren maar 25 euro.
Dag 1 = ophalen { dag voor het feest }
Dag 2 = feestdag
Dag 3 of 4 terug brengen.
Tip. De goedkoopste, wat andere beweren maakt Feestbordenverhuur in Buchten gemeente Sittard - Geleen waar, ECHT DE GOEDKOOPSTE.
GRATIS RESERVEREN dus geen extra kosten.