MarktPlaza

Naast Boedapest, Hongarije: Droomhuis in Luxe Design

3792x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een luxe familiehuis van 300 m² met twee verdiepingen, gebouwd met het gebruik van hoogwaardige materialen in 2006, staat te koop op een prachtig aangelegd perceel van 790 m², in een van de meest gewilde gebieden van Üröm, in een rustige zijstraat van Ófalu.

Het pand voldoet aan de hoogste normen van comfort, esthetiek en veiligheid. Het gebouw is voorzien van 5 cm dikke isolatie en de deuren en ramen met hoogwaardige thermische isolatie zijn voorzien van rolluiken en horren.

Indeling van het pand:

Begane grond:  2 overdekte terrassen, garage voor 2 wagens, inkomhal, werkkamer, gym, sauna, badkamer met toilet, keuken, bijkeuken, woonkamer met eethoek.

Boven: 3 grote slaapkamers, kledingkast, hal, badkamer met dubbel hydromassagebad en toilet, huishoudelijke kamer (wasruimte), biljartkamer (galerij), salon.

Extra's:
- elektrische garagedeur en tuinpoort,
-intercom met videocamera,
- airconditioning in elke kamer
-infraroodsauna,
- centraal stofzuigersysteem,
-waterzuiveringsapparatuur (voor leidingwater),
-camera en alarmsysteem aangevuld met infrarood barrière,
- ingebouwde kasten en kasten,
-gemechaniseerde keuken,
- dubbele ijsmachine koelkast,
-marmeren trappen,
-satellietschotel en kabel-tv,
- ontwerppotentieel voor open haarden,
- overdekt terras,
-irrigatie systeem,
-kalkstenen tuinbarbecue.
-10 x 4 x 1,8 m overdekt buitenzwembad met verwarmingsvoorbereiding (gerenoveerd in 2018, alleen de aansluiting op de verwarmingsinstallatie nog op te lossen)

Warm water en verwarming worden verzorgd door condenserende gasketel met circulatiepomp, gecombineerd met vloerverwarming en radiatorverwarming op de begane grond en radiatorverwarming op de eerste verdieping. Inbouwmeubels, keukenapparatuur, extra's zijn bij de koopsom inbegrepen, overige apparatuur en meubelen kunnen ook op basis van aparte overeenkomst worden aangeschaft.

Qua vervoer en winkelen is alles (Lidl, medische post, apotheek, sportveld, speeltuin) op enkele minuten loopafstand.
Het compenseren van een eigenschap met een lagere waarde kan worden opgelost. Bezichtiging van de woning is alleen mogelijk na het maken van een afspraak. Voor meer informatie kunt u gerust bellen met 0-24.

Wij behandelen onze vastgoedzaken altijd met de hulp van een advocaat en een team van kredietexperts met een lange professionele ervaring. Als dit is wat u zoekt, zijn wij de beste keuze voor u.