Monumentengebouw in Boedapest, Hongarije

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 60x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Te koop in groene omgeving met prachtig uitzicht, bijzonder uitziend, 900 m² romantisch Art Nouveau kasteel, in een 4300 m² oud bomenpark, 2x50 m² gastenverblijf, wintertuin, terrassen, balkons, een binnenplaats geschikt voor 50 auto's. Voormalige residentie van de beroemde componist Zoltán Kodály.

“De villa werd in 1912 door de familie Schlesinger gebouwd als vakantiehuis. Het jugendstil-wonderkasteel werd door zijn familie gebruikt als zomerverblijf. Getrouwd met het gezin, was Zoltán Kodály een van de meest populaire artiesten. Later werd het een ziekenhuis en daarna een verpleeghuis.

In 2019 is de huidige eigenaar begonnen met de renovatie van het pand.
Er werd een modern warmtepomp verwarmingssysteem met een ventilatorconvector geïnstalleerd, de elektriciteits- en watersystemen werden vernieuwd, de warme en koude afdekkingen werden vernieuwd en er werd een badkamer geïnstalleerd op elke verdieping en op het niveau ``meid''.
De edele eiken trappen, houten lambrisering en gegraveerde glazen deuren sieren hun oude licht.
Ook de gevel is opgefrist.
In het souterrain is de huidige eigenaar begonnen met de bouw van een privéziekenhuis, waarin 2 operatiekamers, voorbereidingsruimten, technische en andere ruimten zijn gerealiseerd.

Het aangrenzende bos van 1,2 hectare kan ook worden gekocht voor 400 miljoen forint.

Prijs: 5.500.000 euro (bespreekbaar)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.