MarktPlaza

Monteverdi:Banquet of the Senses+Bizet/Brahms+Celebration of the Spirit+Gulda:Mozart for the People.

66x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Alle vier zijn ze Nieuw in de verpakking, fijne Cadeautjes voor een heel Klein prijsje !

Banquet of the Senses zijn Erotische en Spirituele Madirgalen van Claudio Monteverdi uitgevoerd door 3 sopranen, 1 alt, 2 tenoren en 1 bas. De muziek wordt uitgevoerd door The Consort of Musicke en een Orgel. Het is opgenomen in The Palazzo Te, Mantua, Italy. De speelduur is 48 minuten, op de tweede foto vindt u de namen van de uitvoerenden  en de titels van de uitgevoerde Madrigalen.

Van Georges Bizet de Symphony No. 1 en van Johannes Brahms de Symphony No. 2, Ze worden uitgevoerd door The State Radio and Television Orchestra Moscow in de grote hal van het Conservatorium te Moskou. De dirigenten zijn : Pavel Sorokin en Imar Lapinsch met een speelduur van 1 uur en 17 minuten. Op de vierde foto is bijna alles over deze uitvoering te lezen.

Celebration of the Spirit zijn Geestelijke Songs en Spirituals van o.a.: Leonard Bernstein, John Rutter, Benjamin Britten en Sir Michael Tippett. Ze worden uitgevoerd door het Koor van het Claire College Cambridge o.l.v. Timothy Brown. De Harp wordt bespeeld door Rachel Master en de speelduur is 1 uur en 53 minuten. Op de zesde foto zijn de titels van de Songs en Spirituals te lezen.

Mozart for the People laat u Pianowerken van deze componist horen die worden uitgevoerd door Friedrich Gulda. Het is een Live Opname uit het Amerikahuis te Munchen, Duitsland, de dirigent is Janos Darvas en de speelduur 1 uur en 26 minuten. Op de achtste foto vindt u de titels van de uitgevoerde PIanowerken.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,75 per stuk, voor alle vier doet u dat voor € 6,00. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 en voor alle vier is dat € 4,60 met Track & Trace.