MarktPlaza

Mizuno Pro Fli Hi Driving Iron - Nieuw -

425x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

merk: mizuno
type: pro fli hi
shaft:  project-X HZRDUS RDX smoke graphite
flex: 5.5
loft: 19*

Betere golfers herkennen de fantastische kwaliteit in dit Mizuno Pro Fli-Hi driving ijzer. Deze Mizuno Pro serie krachtpatser is zó gebouwd om balsnelheid te maximaliseren. Het Maraging MAS1C Clubface is hiervoor verantwoordelijk. Wát een power!

Voor de echte golfliefhebbers die kwaliteit bovenaan hun wensenlijst hebben, is een topsegment Mizuno driving ijzer helemaal geen vreemde zet. Kijkend naar de Mizuno PRO 225 waar dit ijzers veel techniek mee deelt, heeft deze Japanse specialist verschillende technieken geïntegreerd in een mooi, gesmeed 'spierballen driving ijzer' waarbij maximale balsnelheid en dús power zijn verpakt in een Tour-Ready design Hot Metal Blade. Geen eenvoudig te hanteren club maar écht een monster!
De techniek

Deze Mizuno Pro Fli-Hi Utility ijzer, ook wel driving ijzer genoemd, zorgt voor veel geweld vanaf de tee maar ook door de baan. In de handen van de betere golfer die weet hoe hij zuiver moet raken is dit een prima alternatief om lage, verre slagen te laten zien. Véél techniek als de inmiddels beruchte Mizuno Grain Flow Forged innovatie voor het betere smeedwerk én het nieuwe Mizuno Maraging MAS1C Clubface (raakvlak) zijn aan boord en zullen zorgen voor verbazing bij uw golfmaten. Met deze krachtige club doet u geen concessies doet aan de mogelijkheden om uw balvlucht te 'shapen'. Met Tungsten gewichtjes is de balans in het clubhoofd verbeterd en Ook de looks en het aanzicht tijdens adresseren zijn gefocust op Tour Players profiel met een stevige Mucleback constructie. Met zo'n complexe constructie was Mizuno's modellering van trillingen (Harmonic Impact Technology) van vitaal belang bij het ontwerpen van een 'lekker geluid bij impact'.Geschikt voor de betere golfers met handicap 0-24. Mizuno heeft zichzelf weer overtroffen.

meer info: 06 - 23781675