MarktPlaza

Garmin – Approach S70 – 42mm – golfhorloge – wit

172x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Ziet er geweldig uit om uw pols en op de baan
Verbeter je golfspel met het geavanceerde Garmin Approach S70 golfhorloge in stijlvol wit. Dit horloge is speciaal ontworpen om jouw golfervaring naar een hoger niveau te tillen en je te voorzien van essentiële informatie op de baan.
Met de Garmin Approach S70 krijg je nauwkeurige afstandsmetingen tot de voor-, midden- en achterkant van de green, evenals gedetailleerde kaarten van duizenden golfbanen wereldwijd. Hiermee kun je strategischer spelen en je slagen preciezer plannen.
Dit golfhorloge biedt niet alleen baaninformatie, maar heeft ook functies zoals de Green View, die je helpt bij het identificeren van de juiste plek op de green voor je puts. De ingebouwde GPS houdt je positie bij en de functie voor automatische slagmeting zorgt voor nauwkeurige data van je slagen.
Het Garmin Approach S70 golfhorloge is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en comfortabel om te dragen. Het grote kleuren touchscreen zorgt voor eenvoudige navigatie en het horloge biedt ook smartwatch functies zoals meldingen van je smartphone en muziekbediening.
Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van GARMIN