MarktPlaza

Mitsubishi Space Star - 1.2 Advance Navigatie + cruise controle Rijklaarprijs | Kardol in actie voor

597x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nieuw: Ja
Modelreeks: nov 2018 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 106 Nm
Wielbasis: 245 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie: Ja
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Fabrieksgarantie
- Hill hold functie
- Keyless entry
- keyless start
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 14"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Side-skirts
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
Splinternieuwe Mitsubishi nu bestellen = snel rijden Top Deal! Nu met Kardol in actie Voordeel* van € 1.405,- geheel rijklaar voor € 15.285,-
Deze auto is leverbaar in diverse metallic / Pearl lakkleuren voor een meerprijs vanaf € 590,-
Uiteraard wordt deze Mitsubishi geleverd inclusief 5 jaar volledige fabrieksgarantie.
(*Korting is alleen geldig op deze auto zonder inruil en niet i.c.m. andere acties, heeft u inruil vraag dan een superscherpe offerte aan!)
De Mitsubishi Space Star is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 14 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt het audiosysteem met dab-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mitsubishi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
In de Mitsubishi Space Star heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met 5 jaar fabriek Garantie. Hebben we uw interesse gewekt? Deze Space Star staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?
* Koopavond: Tiel donderdag tot 20:00
* Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor een impressie van ons autobedrijf of route informatie kijk op www.auto-kardol.nl Graag tot ziens bij Kardol Autobedrijf, al ruim 30 jaar een begrip!!