MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - 2.0 PHEV Instyle | Rijklaarprijs

198x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2013 - okt 2015
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 90 kW (122 PK)
Koppel: 190 Nm
GVW: 2.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 180 x 167 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,9 l/100km (1 op 52,6)
CO2 uitstoot: 44 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 135 - 151 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Standkachel
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Mitsubishi Outlander van het bouwjaar 2013, die op de teller 129282 kilometer heeft staan. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Verder is de Mitsubishi uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
In deze Outlander vindt u schakelaars op het stuur om het premium audiosysteem te bedienen en het full map navigatiesysteem. Middenin de winter stapt u in een behaaglijk warme auto dankzij de standkachel. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. In deze Mitsubishi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen versnellingspook en lederen stuur is deze auto helemaal compleet.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Mitsubishi Outlander is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze Mitsubishi echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
* Koopavond: Tiel donderdag tot 20:00
* Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor een impressie van ons autobedrijf of route informatie kijk op www.auto-kardol.nl Graag tot ziens bij Kardol Autobedrijf, al ruim 30 jaar een begrip!!