MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - 2.0 PHEV Instyle | CAMERA | PANO | NAVI | EX BTW

177x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 1 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2013 - okt 2015
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Gecombineerd vermogen: 153 kW (208 PK)
Vermogen elektromotor(en): 63 kW (86 PK)
Vermogen brandstofmotor: 90 kW (122 PK)
Koppel: 190 Nm
GVW: 2.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 180 x 167 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,9 l/100km (1 op 52,6)
CO2 uitstoot: 44 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 135 - 151 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun achter
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Boordcomputer met kleurendisplay
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- ISOFIX
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensoren achter
- Parkeersensoren voor
- Standkachel
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Hij toont aantrekkelijk en tegelijk onverzettelijk. Met deze stoere SUV bent u onder alle omstandigheden veilig onderweg. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze Mitsubishi. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakrails, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun achter.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het premium audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De standkachel is een comfortfunctie die de veiligheid vergroot. U rijdt nooit meer met bevroren of beslagen ramen en stapt altijd in een voorverwarmd interieur. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Achter het stuur van deze Mitsubishi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Deze Mitsubishi is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, bestuurders informatiesysteem met kleurendisplay, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Mitsubishi Outlander is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
U rijdt deze auto al vanaf € 338,- per maand. Vakgarage Prins Auto is een BOVAG aangesloten autobedrijf. Met een gemiddeld cijfer van 8,7 en een aanbevelingspercentage van 98% zijn al vele klanten u voor gegaan. Wij adviseren u bij aanschaf van deze auto te kiezen voor een BOVAG afleverpakket. Met een van deze op maat gemaakte pakketten is uw mobiliteit gegarandeerd.
Afleverpakket 1 á €495 (tot €4.500) : 3 maanden garantie op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice en professionele reiniging van uw auto.
Afleverpakket 2 á €695 : 6 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Afleverpakket 3 á €995 : 12 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Met een van deze uitgebreide afleverpakketten heeft u geen onverwachte kosten tot het eerstvolgende onderhoudsinterval. Kom langs in onze showroom om de auto te bekijken, dan kunnen wij meteen al uw vragen beantwoorden.
**Let op, de vermelde verkoopprijs is EX BTW
**De advertenties zijn onder voorbehoud van eventuele invoer fouten.