MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - 2.0 Intro Edition Automaat Navi Trekhaak

172x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/70 R16
GVW: 2.070 kg
Afmetingen (LxBxH): 467 x 180 x 168 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik in de stad: 10,0 l/100km (1 op 10,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
CO2 uitstoot: 182 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): bovag
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bluetooth carkit
- Buitenspiegels inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Middenarmsteun
- Mistlampen voorzijde
- Multimedia-voorbereiding
- Privacy glas
- Radio-CD/MP3 speler
- Sideskirts
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
- Trekhaak 13 polig Jaeger
- Trekhaak afneembare kogel
Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Mitsubishi Outlander. De aandrijving van deze Mitsubishi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mitsubishi met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Mitsubishi Outlander is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar. Deze Mitsubishi Outlander komt uit 2010, werd geleverd van 01-01-2010 tot 31-07-2012 en kostte toen € 30,197.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2010 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 108 kW (147 PK) en een cilinderinhoud van 1998 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 184 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 12.2 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 7.70 liter per 100 km en hij weegt 1460 kg. De wegenbelasting bedraagt € 202.- per kwartaal.Al 70 jaar is Autobedrijf van Boven Erica een begrip in Erica. En het betrouwbare adres voor uw onderhoud en verkoop voor zowel gebruikte als nieuwe auto's. Gespecialiseerd in Mini en Mitsubishi. Na een dealerschap van ongeveer 25 jaar hebben wij genoeg kennis, ervaring en apparatuur van dit merk in huis om ons de Mitsubishi specialist te kunnen noemen. Tegenwoordig kunt u voor alle merken (nieuw en gebruikt) bij ons terecht.
Op onze occasions boven € 4500.- krijgt u 3 tot 6 maanden Bovag garantie (tenzij anders vermeld).
Optioneel Servicepakket € 395,-
- Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema
- Nieuwe APK
- € 25,- Brandstof
- Kentekenleges
- Van buiten en binnen gereinigd
- Mobiliteitsgarantie 1 jaar (pechhulp)
Ga naar onze website: www.vanbovenerica.nl en profiteer van meest actuele aanbiedingen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Onze website is voorzien van afspraak planner, banden module en offerte module. Voorzien van alle actuele prijzen, geen verrassing achteraf. Neem vooraf contact met ons op en voorkom teleurstelling. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer. Check eens onze Facebook pagina en like ons.