MarktPlaza

Renault Trafic - 2.0 dCi T29 L2H1 Générique

630x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 3.030 kg
Wielbasis: 350 cm
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
CO2 uitstoot: 198 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 104 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Stuur verstelbaar
- Tussenschot laag
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur links
- Zijschuifdeur rechts
Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Renault Trafic zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Renault helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op? Deze Renault Trafic komt uit 2011, werd geleverd van 01-09-2011 tot 31-07-2014 en kostte toen € 32,591.-. Deze originele Nederlandse bus staat sinds 2011 op kenteken, is voorzien van een diesel motor, heeft een maximum vermogen van 84 kW (114 PK) en een cilinderinhoud van 1995 cc.
De bus heeft een topsnelheid van 160 km per uur. Het verbruik van deze bus is gemiddeld 7.50 liter per 100 km en hij weegt 1723 kg. De wegenbelasting bedraagt € 108.- per kwartaal.Al 70 jaar is Autobedrijf van Boven Erica een begrip in Erica. En het betrouwbare adres voor uw onderhoud en verkoop voor zowel gebruikte als nieuwe auto's. Gespecialiseerd in Mini en Mitsubishi. Na een dealerschap van ongeveer 25 jaar hebben wij genoeg kennis, ervaring en apparatuur van dit merk in huis om ons de Mitsubishi specialist te kunnen noemen. Tegenwoordig kunt u voor alle merken (nieuw en gebruikt) bij ons terecht.
Op onze occasions boven € 4500.- krijgt u 3 tot 6 maanden Bovag garantie (tenzij anders vermeld).
Optioneel Servicepakket € 395,-
- Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema
- Nieuwe APK
- € 25,- Brandstof
- Kentekenleges
- Van buiten en binnen gereinigd
- Mobiliteitsgarantie 1 jaar (pechhulp)
Ga naar onze website: www.vanbovenerica.nl en profiteer van meest actuele aanbiedingen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Onze website is voorzien van afspraak planner, banden module en offerte module. Voorzien van alle actuele prijzen, geen verrassing achteraf. Neem vooraf contact met ons op en voorkom teleurstelling. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer. Check eens onze Facebook pagina en like ons.