MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - 2.0 ClearTec CVT 150pk 7pl Instyle Full Options

530x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2016
GVW: 2.170 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 180 x 172 cm
Wielbasis: 267 cm
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 152 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- "Thuiskomfunctie" verlichting
- 7 SRS airbags
- ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling)
- Achteruitrijcamera
- Active Stability en Traction Control (ASTC)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bluetooth carkit
- Digital Audio Broadcast (DAB)
- Dual-zone climate control
- Elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrisch bedienbare ramen vóór en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Emergency Stop Signal systeem (ESS)
- Geheel neerklapbare derde zitrij
- Hill Start Assist
- In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
- Keyless Operation System met start/stop knop
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel met bediening audio en cruise control
- LED koplampen
- Metallic/Pearl lak
- Mistlampen voor
- Noodstopbekrachtiging (Brake Assist)
- Portiergrepen in carrosseriekleur
- Regen- en lichtsensor
- Rockford Fosgate premium audiosysteem met 9 speakers
- Stoelverwarming voor
- Tweede zitrij neerklapbaar (60/40-verdeling)
- USB aansluiting
Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Mitsubishi Outlander. Deze auto uit 2014 heeft een tellerstand van 93841 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een continue automatische transmissie. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. U wordt in deze auto ook getrakteerd op lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, metallic lak, elektrisch bediende ramen, buitenspiegels in carrosseriekleur, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. De dual zone automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mitsubishi Outlander samen. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Indien u interesse heeft in deze Mitsubishi, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Al onze prijzen zijn inclusief afleveringskosten, kijk voor onze actuele voorraad, foto's en acties op www.GvandenAkker.nl
Inruil van elk merk is mogelijk, e-mail naar Rob@GvandenAkker.nl voor een taxatie van uw inruil auto, of u kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0413-34 22 28. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Autobedrijf G. van den Akker sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.