MarktPlaza

Honda Jazz - 1.4 2009 AUT6 Comfort

449x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2009
GVW: 1.555 kg
Afmetingen (LxBxH): 390 x 169 x 152 cm
Wielbasis: 250 cm
Topsnelheid: 180 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 125 g/km
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Radio voorbereiding
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Honda Jazz van het bouwjaar 2009, die op de teller 147480 kilometer heeft staan. Met de pittige benzinemotor en de automatische transmissie manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. Ook getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Nooit meer te warm of te koud. De climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Ook in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Al onze prijzen zijn inclusief afleveringskosten, kijk voor onze actuele voorraad, foto's en acties op www.GvandenAkker.nl
Inruil van elk merk is mogelijk, e-mail naar Rob@GvandenAkker.nl voor een taxatie van uw inruil auto, of u kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0413-34 22 28. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Autobedrijf G. van den Akker sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.