MarktPlaza

Mitsubishi Lancer Sportback - 1.8 Instyle Automaat | Rijklaarprijs

540x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2008 - jan 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 178 Nm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 183 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik in de stad: 11,7 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audioinstallatie met cd-wisselaar
- Autotelefoon voorbereiding
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor en achter
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Side-skirts
- Sportonderstel
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorspoiler
- Voorstoelen verwarmd
Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Mitsubishi Lancer Sportback. Deze origineel Nederlands geleverde auto uit 2009 heeft een tellerstand van 92640 kilometer. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mitsubishi niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Cruise contol houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook is de Mitsubishi uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Mitsubishi Lancer Sportback. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Als geen ander blinken de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Mitsubishi Lancer Sportback. Hij is van het bouwjaar 2009 en is nieuw in Nederland geleverd. Deze auto heeft 92640 kilometer op de teller heeft staan. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Het luxeniveau in deze Mitsubishi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook is de Mitsubishi uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
* Koopavond: Tiel donderdag tot 20:00
* Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor een impressie van ons autobedrijf of route informatie kijk op www.auto-kardol.nl Graag tot ziens bij Kardol Autobedrijf, al ruim 30 jaar een begrip!!