MarktPlaza

Mini Mini Cooper - 1.5 NAVI.Pro-ECC-LMV-WIRED PAKKET-CRUISE End Of Year Sale

662x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2014 - mrt 2018
Modelcode: F55/F56
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 1.565 kg
Afmetingen (LxBxH): 382 x 173 x 141 cm
Wielbasis: 250 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Auto van 1e Eigenaar
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Mistlampen voor
- Multimedia systeem
- Navigatiesysteem full map
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Wired pakket
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze MINI Mini. Het is een dealeronderhouden auto van het bouwjaar 2015, hij heeft 33960 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. De MINI is standaard voorzien van: 15 inch lichtmetalen velgen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. In deze MINI profiteert u onder andere ook van: lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit. U bent van harte welkom bij Autobedrijf Tanis in Waddinxveen.
Autobedrijf Tanis is aangesloten bij de BOVAG. Wij zijn Een familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop van jonge occasions. Altijd keuze uit ruim 100 Top Occasions tegen de scherpste prijzen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto in onze eigen werkplaats. Buiten de openingstijden kunt u ons bezoeken na telefonische afspraak. Bezoek onze website voor meer informatie en de actuele voorraad. Dat is gaan voor Zekerheid en de Service van een Familiebedrijf.
Onze Occasions zijn per direct leverbaar!!, een uniek Gratis Concept van Autobedrijf Tanis. Dit betekent dat u een occasion koop die recentelijk een onderhoudsbeurt heeft gehad, voorzien is van een APK keuring, gepoetst en schoongemaakt. En voorzien van 1 maand garantie volgens BOVAG norm. Dezelfde dag of uiterlijk binnen 24 uur leverbaar. Eventueel kunt u uw zekerheid uitbreiden met 3 maanden garantie voor € 395,00 of gaan voor 6 maanden BOVAG garantie voor slechts € 695,00. Overtuig u zelf een maak een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom!!
Graag tot zien bij Autobedrijf Tanis.