MarktPlaza

Mercedes-Benz Sprinter - 316 CDI 2.7 402 DC AUTOMAAT / LUCHTVERING / AIRCO / AUDIO

554x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: feb 2000 - jun 2006
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 330 Nm
GVW: 3.500 kg
Wielbasis: 402 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 134 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Cd-wisselaar
- Hoofdsteunen
- luchtvering
- Motorrestwarmte-installatie
Bij het ontwerpen van de Mercedes-Benz Sprinter stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Sprinter is van het bouwjaar 2004. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Onze auto's worden met de grootste zorg geselecteerd.Wij adverteren met de juiste km.stand en juiste uitvoeringen.Op verzoek is het mogelijk om bij ons een onafhankelijke DEKRA occasionkeuring uit te laten voeren. Ook zijn al onze occasions voorzien van een Nederlandse Auto Pas. Inruil Camper,Caravan, scooter, auto mogelijk. Woorden die bij ons bedrijf passen zijn: Kwaliteit, Klantvriendelijk , Service gericht.. Het is ook mogelijk na telefonisch overleg om buiten kantoor uren te komen kijken.