MarktPlaza

Mercedes-Benz M-klasse - ML 270 CDI VAN INSPIRATION 209000KM MARGE CLIMA LEDER XENON SCHUIFDAK FISCA

638x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 2.870 kg
Wielbasis: 282 cm
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 241 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 134 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Afneembare trekhaak
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Autotelefoon
- Autotelefoonvoorbereiding
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitenspiegels inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comand systeem
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelb. passagiersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen
- Elektronische remkrachtverdeling
- Halogeen mistlampen
- Houtafwerking interieur
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Motorrestwarmte-installatie
- nationale autopas
- Stuur verstelbaar
- Tussenschot volledig
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
De Mercedes-Benz M-klasse vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. De aandrijving wordt verzorgd door een vijfcilinder motor en een automatische transmissie. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Dankzij de xenon verlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Selecteer uw reisbestemming en het Comand navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz M-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Om deze Mercedes-Benz echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
ZEER MOOIE EN GOED ONDERHOUDEN BIJTELLINGSVRIENDELIJKE ML 270 CDI INSPIRATION.
DEZE YOUNGTIMER HEEFT VEEL OPTIE'S ZOALS AUTOMATISCHE AIRCO, LEREN BEKLEDING, STOELVERWARMING, CRUISE CONTROL, FULLMAP COMAND NAVIGATIE SYSTEEM, XENON VERLICHTING, PDC VOOR EN ACHTER.
VOOR EEN ONDERNEMER IS DEZE MERCEDES IDEAAL OM FISCAAL VRIENDELIJK TE RIJDEN.
BTW HOEFT U NIET TE BETALEN WANT HET IS EEN MARGE AUTO.
DE LAGE KILOMETERSTAND IS AANTOONBAAR MET ONDERHOUDSBOEKJE EN TELLERRAPPORT (NAP).
U BETAALT GEEN AFLEVERING OF RIJKLAAR MAAK KOSTEN ,klik voor meer info op AUTOUDEN.NL en bekijk de uitgebreide informatie of bel 0653 351421, onze flexibele openingstijden NA TELEFONISCHE AFSPRAAK zijn van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 21.30 uur vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur tijdens deze openingstijden zetten wij uw aangekochte auto direct voor u gratis op naam. graag tot ziens in uden. Wij zijn VWE export partner afmelding op locatie tot 21.00 uur avonds mogelijk. Omdat e-mail beantwoording niet altijd direct mogelijk is adviseren wij u ons te bellen.