MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse Estate - 350 e Lease Edition Led 1/2Leder Navi Ecc Pdc Camera 17"lmv Cruise C

620x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: feb 2015 - jan 2017
Modelcode: S205
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 350 Nm
GVW: 2.305 kg
Afmetingen (LxBxH): 477 x 184 x 147 cm
Wielbasis: 284 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 6,2 s
Topsnelheid: 246 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 2,1 l/100km (1 op 47,6)
CO2 uitstoot: 49 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 124 - 139 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Automatische Verlichting
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitensp. aut. dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- grootlichtassistent
- Half lederen bekleding
- Isofix
- Koplampen adaptief
- Kunstlederen bekleding
- LED dagrijverlichting
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luchtvering
- Metaalkleur
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- USB aansluiting
- USB ingang
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Deze auto is uitgerust met Led Verlichting, 1/2 Lederen Bekleding, Navigatie, Ecc, Pdc, Camera, 17"LM Velgen, Cruise Control, Isofix, Automatische Verlichting en Radio/CD/USB met stuurbediening.
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Mercedes-Benz C-klasse Estate straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Automatische luchtvering absorbeert oneffenheden in het wegdek en vergroot het rijcomfort. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. In deze Mercedes-Benz kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Mercedes-Benz voor een proefrit reserveren.
✅Prijs is een meeneemprijs; Kijk voor meer informatie, foto's, en onze actuele voorraad op onze site: www.autocorsten.nl of neem telefonisch contact met ons op; 0499-422176. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die Uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Auto Corsten sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit. Auto Corsten is officieel Opel dealer, Vakgarage en Bovag erkend bedrijf sinds 1972.