MarktPlaza

Mercedes-Benz B-klasse - 180 Blue Efficiency Ambition XENON-AIRCO/ECC-NAVI-LMV-PDC-CRUISE-TREKHAAK E

514x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2015 - jun 2018
Modelcode: W246
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.960 kg
Afmetingen (LxBxH): 444 x 181 x 157 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 122 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Auto van 1e Eigenaar
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Isofix
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 17 inch
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak Elektronisch Org. Mercedes
- Vermoeidheids herkenning
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze dealeronderhouden Mercedes-Benz B-klasse, die in 2016 nieuw in Nederland is geleverd. Hij heeft 153560 kilometer op de teller staan. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook is de auto voorzien van: lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz B-klasse samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Vanzelfsprekend is levering met BOVAG Garantie mogelijk. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U bent van harte welkom in onze showroom in Waddinxveen.
Autobedrijf Tanis is aangesloten bij de BOVAG. Wij zijn Een familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop van jonge occasions. Altijd keuze uit ruim 100 Top Occasions tegen de scherpste prijzen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto in onze eigen werkplaats. Buiten de openingstijden kunt u ons bezoeken na telefonische afspraak. Bezoek onze website voor meer informatie en de actuele voorraad. Dat is gaan voor Zekerheid en de Service van een Familiebedrijf.
Onze Occasions zijn per direct leverbaar!!, een uniek Gratis Concept van Autobedrijf Tanis. Dit betekent dat u een occasion koop die recentelijk een onderhoudsbeurt heeft gehad, voorzien is van een APK keuring, gepoetst en schoongemaakt. En voorzien van 1 maand garantie volgens BOVAG norm. Dezelfde dag of uiterlijk binnen 24 uur leverbaar. Eventueel kunt u uw zekerheid uitbreiden met 3 maanden garantie voor € 395,00 of gaan voor 6 maanden BOVAG garantie voor slechts € 695,00. Overtuig u zelf een maak een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom!!
Graag tot zien bij Autobedrijf Tanis.