MarktPlaza

Mazda CX-3 - 1.5 SkyActiv-D 105 SkyLease+ Navi, Camera, Privacy Glass

622x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2015 - apr 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 177 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 297 - 314 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): BOVAG Afleverbeurt: De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitensp.inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Het is een praktische avonturier, deze Mazda CX-3, een auto die in alle situaties zijn mannetje staat. Dit is een auto uit 2015, hij heeft een kilometerstand van 61270. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Ook is de Mazda uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. In deze auto profiteert u onder andere ook van: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. In deze Mazda vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Waarom Importeren wij alleen uit Belgie ??
Op België na wordt in het buitenland nog niet goed geregistreerd. Een koper krijgt hierdoor van buitenlandse voertuigen niet automatisch goed inzicht in de tellerhistorie. Er worden in het buitenland wel stappen gezet. Zo is het in Europa sinds 20 mei 2018 verplicht de tellerstand bij de APK in een nationale database op te nemen.
België
Het (digitaal) uitwisselen van gegevens is geen wettelijke verplichting. Met België wisselt de RDW al wel met succes tellerstanden uit. Verder krijgt iemand die een voertuig uit België wil importeren op het keuringsstation van de RDW te horen of de afgelezen stand een logische of onlogische reeks oplevert. De klant kan dan alsnog besluiten of hij de invoer wil voortzetten of dat hij bij de verkoper navraag wil doen.
Daarom !!! Al onze auto's zijn voorzien van de Car-Pas of een Kilometerhisoriek zodat u zeker weet dat de kilometerstand Correct is.Een gegarandeerde occasion vindt u in onze showroom, Nieuwpoort auto's verkoopt sinds 1989 occasions en onderhoudt deze ook in eigen werkplaats. Ook zijn wij al sinds 1989 aangesloten bij de Bovag. De occasions die wij aanbieden zijn voorzien van een onderhoudshistorie en uiteraard van de NAP pas. Kijk ook ook eens op autobedrijf.tevreden.nl om te zien wat de ervaringen van andere klanten met ons zijn en hoe ze ons beoordelen.