MarktPlaza

Dacia Sandero - 0.9 TCe Stepway Lauréate Trekhaak, Navi, Airco, Pdc

591x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2013 - okt 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 136 Nm
GVW: 1.550 kg
Wielbasis: 259 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 11,1 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 124 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Laat u verrassen door deze Dacia Sandero. Het is een auto die dankzij zijn uitgekiende concept praktisch is in het gebruik, maar tevens veilig en comfortabel. Hij rijdt lekker, deze Dacia. Pittig ook. U wordt in deze auto ook getrakteerd op metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
De bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Dacia voor een proefrit reserveren.
Waarom Importeren wij alleen uit Belgie ??
Op België na wordt in het buitenland nog niet goed geregistreerd. Een koper krijgt hierdoor van buitenlandse voertuigen niet automatisch goed inzicht in de tellerhistorie. Er worden in het buitenland wel stappen gezet. Zo is het in Europa sinds 20 mei 2018 verplicht de tellerstand bij de APK in een nationale database op te nemen.
België
Het (digitaal) uitwisselen van gegevens is geen wettelijke verplichting. Met België wisselt de RDW al wel met succes tellerstanden uit. Verder krijgt iemand die een voertuig uit België wil importeren op het keuringsstation van de RDW te horen of de afgelezen stand een logische of onlogische reeks oplevert. De klant kan dan alsnog besluiten of hij de invoer wil voortzetten of dat hij bij de verkoper navraag wil doen.
Daarom !!! Al onze auto's zijn voorzien van de Car-Pas of een Kilometerhisoriek zodat u zeker weet dat de kilometerstand Correct is.Een gegarandeerde occasion vindt u in onze showroom, Nieuwpoort auto's verkoopt sinds 1989 occasions en onderhoudt deze ook in eigen werkplaats. Ook zijn wij al sinds 1989 aangesloten bij de Bovag. De occasions die wij aanbieden zijn voorzien van een onderhoudshistorie en uiteraard van de NAP pas. Kijk ook ook eens op autobedrijf.tevreden.nl om te zien wat de ervaringen van andere klanten met ons zijn en hoe ze ons beoordelen.