MarktPlaza

Mazda 6 Sportbreak - 2.2D Skylease+

581x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2013 - mrt 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 380 Nm
GVW: 2.090 kg
Afmetingen (LxBxH): 481 x 184 x 148 cm
Wielbasis: 275 cm
Tankinhoud: 62 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 204 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Onderhoudshistorie: Volledige onderhoudshistorie aanwezig
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Isofix
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Niet in gerookt
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Mazda 6 Sportbreak. Deze auto komt uit het bouwjaar 2014. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. In deze Mazda profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
U kunt het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mazda niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren voor en achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze Mazda is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Mazda 6 Sportbreak is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. In deze Mazda vinden we verder een autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Mazda in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Mazda 6 Sportbreak, een auto uit 2014 die 219215 kilometer heeft gelopen. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze Mazda is met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda 6 Sportbreak samen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. U bent mede dankzij autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Voor levering en garantie zie onze afleverpakketten op de website www.hofsink-nijland.nl.
Financiering is mogelijk.
Voor een uitgebreide fotoreportage bekijk onze website www.hofsink-nijland.nl
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
PROEFRIT AAN HUIS OOK MOGELIJK ! kijk op https://www.autofirst-hofsink-nijland.nl/proefrit-aan-huis en vraag deze bij ons aan.