MarktPlaza

Ford Focus Wagon - 1.0 Lease Edition

588x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - mei 2018
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 469 x 182 x 151 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG 40-puntencheck: https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Telefoonintegratie premium
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Ford Focus Wagon, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2017 en komt van de eerste eigenaar. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Focus Wagon samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Bij het ontwerpen van de Ford Focus Wagon stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Focus Wagon is van het bouwjaar 2017. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Ook aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin zijn aan boord.
In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Voor levering en garantie zie onze afleverpakketten op de website www.hofsink-nijland.nl.
Financiering is mogelijk.
Voor een uitgebreide fotoreportage bekijk onze website www.hofsink-nijland.nl
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
PROEFRIT AAN HUIS OOK MOGELIJK ! kijk op https://www.autofirst-hofsink-nijland.nl/proefrit-aan-huis en vraag deze bij ons aan.