MarktPlaza

Mazda 3 - 3 2.0 SkyActiv-G GT-M

495x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2013 - nov 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 210 Nm
Wielbasis: 270 cm
Tankinhoud: 51 liter
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 195 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- bi-xenon koplampen
- Head-up display
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitensp.inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Met een auto als deze Mazda 3 komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2014 heeft 65196 kilometer gereden. Met zijn lederen bekleding is deze Mazda comfortabel en stijlvol. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
In deze 3 vindt u schakelaars op het stuur om het premium audiosysteem te bedienen en het full map navigatiesysteem. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. In deze Mazda kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Extra opties op deze auto zijn: head-up display, lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.
Zoals u mag verwachten van deze Mazda 3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. U bent mede dankzij dodehoekdetectie en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Kijk voor ons volledige aanbod occasions op www.mazdagreijmans.nl
Autobedrijf Jan Greijmans bv is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de autobranche. Wij zijn reeds 40 jaar officieel dealer van het merk Mazda. Maar ook voor een goede occasion bent u bij ons op het juiste adres, er is altijd keuze bestaande uit verscheidene merken, type en prijsklassen.