MarktPlaza

Mazda 2 - 2 1.3 BIFUEL Cool

484x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2011 - sep 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 119 Nm
GVW: 1.485 kg
Afmetingen (LxBxH): 392 x 170 x 148 cm
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 14,9 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- + Winterbanden
- Bluetooth Carkit
- Metaalkleur
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen versnellingspook
- Lpg installatie
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
Bij het ontwerpen van de Mazda 2 stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Ook LPG-installatie, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Mazda, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Mazda 2. Deze auto uit het bouwjaar 2012 heeft 169691 kilometer gelopen. Hij rijdt lekker, deze Mazda. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Bij de rijke uitrusting horen ook LPG-installatie, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en neerklapbare achterbank.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Mazda voor een proefrit reserveren.
Kijk voor ons volledige aanbod occasions op www.mazdagreijmans.nl
Autobedrijf Jan Greijmans bv is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de autobranche. Wij zijn reeds 40 jaar officieel dealer van het merk Mazda. Maar ook voor een goede occasion bent u bij ons op het juiste adres, er is altijd keuze bestaande uit verscheidene merken, type en prijsklassen.