MarktPlaza

Mazda 2 - 2 1.5 Skyactiv-G TS

607x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2015 - jun 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 148 Nm
GVW: 1.505 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 170 x 150 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 9,4 s
Topsnelheid: 183 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart/ blauw
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterraam appart te openen
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Airbags voor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Leren stuurwiel
- Metaalkleur
- MP3 aansluiting
- Multimedia-voorbereiding
- Radio met usb aansluiting
- Ramen voor elektrisch bedienbaar
- Start/stop systeem
- Stuur axiaal verstelbaar
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel bediening
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze Mazda 2 is van het bouwjaar 2015, er staat 83126 kilometer op de teller. Deze auto is van de eerste eigenaar. Hij rijdt lekker, deze Mazda. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer dakspoiler, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en axiaal verstelbaar stuur als standaard uitrusting.
Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Mazda in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Het volgende onderhoud is uitgevoerd:
Op 19-08-2015 bij 8 km is er een 0-inspectie uitgevoerd.
Op 06-05-2016 bij 21.038 km zijn de motorolie en oliefilter vervangen. Ook heeft de auto toen een carrosserie inspectie gehad.
Op 07-06-2017 bij 41.624 km zijn de remvloeistof, interieurfilter, motorolie en oliefilter vervangen. Ook heeft de auto toen een carrosserie inspectie en een visual check-up gehad.
Op 27-03-2018 bij 59.517 km zijn de inlaatluchtfilter, motorolie en oliefilter vervangen. Ook heeft de auto een visual check-up gehad.
Het volgende onderhoud is uitgevoerd:
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze Mazda 2 een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Geïnteresseerd in een aangeboden occasion van Vakgarage van der Veen? Voor vragen, of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 0513-620629 of whatsappen op 06-57300528 of e-mailen: info@vakgaragevanderveen.nl.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze occasions neem dan voor vertrek contact met ons op om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
De prijs is inclusief BTW (tenzij het een BTW grijskenteken/bedrijfswagen betreft, deze zijn exclusief BTW). De prijs voor deze auto is inclusief geldige APK, het tenaamstellen van uw nieuwe auto en het vrijwaren van uw eventuele inruilauto. Wij hanteren géén afleverkosten. Tegen een aantrekkelijke meerprijs kunt u onderhouds- en garantiepakketten afsluiten bij aanschaf van de door uw gekochte auto. Dit is uiteraard niet verplicht.
Inruil is bij ons altijd mogelijk. Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen? Maak dan een aantal foto's van uw huidige auto en stuur deze via Whatsapp of per mail. Graag ook eventuele schades fotograferen.
In onze moderne werkplaats kunnen wij de auto's vakkundig rijklaar maken. Wij kunnen per direct een verzekering voor u regelen zodat u onbezorgd weg kunt rijden in uw nieuwe auto. Vraag ook naar onze aantrekkelijke financieringsmogelijkheden!
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Tot ziens bij Vakgarage van der Veen. De koffie staat klaar laat het niet koud worden!