MarktPlaza

Kia Picanto - 1.0 CVVT EconomyPlusLine

530x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2017 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 96 Nm
GVW: 1.300 kg
Afmetingen (LxBxH): 367 x 163 x 150 cm
Wielbasis: 240 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 158 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 90 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte te verstellen
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitentemperatuur meter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lichtsensor
- Metaalkleur
- MP3 aansluiting
- MP3-speler
- Ramen voor elektrisch bedienbaar
- Reservewiel
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
Laat u verrassen door deze Kia Picanto. Het is een auto die dankzij zijn uitgekiende concept praktisch is in het gebruik, maar tevens veilig en comfortabel. Deze Kia heeft 30204 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2018. Hij rijdt lekker, deze Kia. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.
Tijdens de rit bedient u het audio-installatiesysteem met de knoppen op het stuur. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Geïnteresseerd in een aangeboden occasion van Vakgarage van der Veen? Voor vragen, of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 0513-620629 of whatsappen op 06-57300528 of e-mailen: info@vakgaragevanderveen.nl.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze occasions neem dan voor vertrek contact met ons op om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
De prijs is inclusief BTW (tenzij het een BTW grijskenteken/bedrijfswagen betreft, deze zijn exclusief BTW). De prijs voor deze auto is inclusief geldige APK, het tenaamstellen van uw nieuwe auto en het vrijwaren van uw eventuele inruilauto. Wij hanteren géén afleverkosten. Tegen een aantrekkelijke meerprijs kunt u onderhouds- en garantiepakketten afsluiten bij aanschaf van de door uw gekochte auto. Dit is uiteraard niet verplicht.
Inruil is bij ons altijd mogelijk. Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen? Maak dan een aantal foto's van uw huidige auto en stuur deze via Whatsapp of per mail. Graag ook eventuele schades fotograferen.
In onze moderne werkplaats kunnen wij de auto's vakkundig rijklaar maken. Wij kunnen per direct een verzekering voor u regelen zodat u onbezorgd weg kunt rijden in uw nieuwe auto. Vraag ook naar onze aantrekkelijke financieringsmogelijkheden!
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Tot ziens bij Vakgarage van der Veen. De koffie staat klaar laat het niet koud worden!