Max Barry -Company

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 141x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De Leukste Roman En Het Meest Hilarische Managementboek In Een

287 pagina's

Een ongekend hilarisch verhaal over corporate life

Bij Zephyr Holdings heeft nog niemand ooit de directeur gezien. De knappe receptioniste verdient twee keer zoveel als de rest, maar haar werkplek is nooit bezet. De ene vertegenwoordiger gebruikt relatieboeken als verkoophandleiding, weer een ander is op oorlogspad omdat iemand zijn donut heeft gestolen. Met andere woorden, een alledaags groot bedrijf. Tenminste... dat denkt iedereen. Maar dan is daar opeens de nieuwe medewerker Jones die tegen het uitdrukkelijke advies van zijn collega's in op onderzoek uitgaat, want waarmee verdient Zephyr Holdings nu eigenlijk haar geld?

Jones belandt in een achtbaan van liefde, loyaliteit, management, reorganisaties en collectieve verdorvenheid en of hij hieruit kan ontsnappen... welnu, dat is een goede vraag.

In zijn roman "Company" schetst auteur Max Berry een opmerkelijk bedrijf. Hij doet dat op een cynische manier met humor; de lezer vraagt zich af of het nu gaat om een bedrijf waar alles op rolletjes loopt of juist niet. Het beeld wordt gecreeerd van een nogal ambtelijke organisatie waarin velen langs elkaar heen werken en waar niemand weet wat de ander doet. Wie zijn de klanten, waar is de directeur? Berry schrijft boeiend en de lezer begrijpt onmiddellijk de ondertoon en de in een aardig onderhoudend verhaal verpakte boodschap. Hoewel er in het verhaal beslist adviezen schuilen, blijft het natuurlijk wel fictie. Het is geen managementboek met een praktische waarde voor ondernemers of leidinggevers. Voor de lezer die binnen het kader van het ondernemerschap verpozing zoekt is dit eens wat anders dan het reguliere bedrijfskundige werk. Vrij kleine druk.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.