Mary Jo Putney Als een wilde roos

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 53x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Mary Jo Putney Als een wilde roos
Gebonden boek
Verliefd worden is wel het laatste waar Dominic Renbourne aan denkt wanneer hij vertrekt naar Warfield Manor. Op verzoek van zijn tweelingbroer Kyle zal hij gedurende enkele weken diens plaats innemen bij een beleefdheidsbezoek aan zijn verloofde.
Lady Meriel is een jonge, rijke erfgename en - zo fluistert men - niet helemaal bij haar verstand. In haar jeugd beleefde zij een tragedie waardoor ze wees werd. Sinds die tijd weigert Meriel te spreken en leeft zij in een geheime, teruggetrokken wereld.
Betoverd door haar stille schoonheid en haar mystieke relatie tot de natuur, probeert Dominic tot Meriels beschadigde geest door te dringen en haar uit haar isolement te bevrijden. Langzaam dringt het tot Meriel door dat de knappe indringer er niet op uit is haar belachelijk te maken. Langzaam opent ze haar eenzame hart voor Dominic en laat zich door hem troosten.
Maar wat zal er gebeuren wanneer Meriel ontdekt dat Dominic niet degene is die hij beweert te zijn? En hoe zal Kyle reageren als hij beseft dat zijn tweelingbroer Meriel nooit meer wil afstaan?


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.