MarktPlaza

Martijn Driessen - De Ondernemende Ondernemer

144x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

leer jezelf ontwikkelen tot een entprepreneur

Ruim 40.000 exemplaren verkocht!

Droom je wel eens over ondernemer worden, of ben je het al, dan geeft De ondernemende ondernemer je nieuwe inspiratie en motivatie. Het gaat in op wat ondernemerschap is en wat je er voor nodig hebt. Het legt de psychologie van de ondernemer bloot. Het bespreekt de kwaliteiten die noodzakelijk zijn voor succes en hoe je die kunt ontwikkelen. Na de eerste uitgave in 2007 is dit de volledig herziene vijfde druk.

Ondernemer ben je als je een eigen bedrijf hebt en runt voor eigen rekening en risico. Maar dat zegt nog niets over hoe ondernemend je bent. Dit boek leert je hoe je jezelf kunt ontwikkelen tot een ondernemende ondernemer, een entrepreneur.

De ondernemende ondernemer is gebaseerd op het uitgebreide promotie-onderzoek van Martijn Driessen. Tien jaar geleden startte hij het onderzoek naar ondernemerschap. Wat is het en welke persoonskenmerken maken van iemand een succesvolle ondernemer? Basis van zijn onderzoek is het Ondernemers Competentie Model. Het model bestaat uit vier hoofdelementen: Motivatie, Persoonskenmerken, Kwaliteiten en Kennis. Dit model wordt helder en luchtig beschreven in dit boek en rijkelijk aangevuld met praktische tips, anekdotes en boeiende verhalen van ondernemers. Zij vertellen eerlijk en openhartig hun verhaal en welke eigenschappen en kwaliteiten bijgedragen hebben aan hun succes en falen.

Dr. Martijn Driessen startte tien jaar geleden met zijn promotieonderzoek en richtte toen ook zijn eigen bedrijf Entrepreneur Consultancy op. Met als eerste product de E-Scan Ondernemerstest. Het bedrijf is uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming met vestigingen in het buitenland. Kern van de dienstverlening is persoonlijke en financiële coaching aan ondernemers. Door een unieke combinatie van controlling en coaching dagen zij ondernemer én onderneming uit ondernemender te worden.