MarktPlaza

Mariza Live in London+Jimmy James & The Vagabonds Live on Stage+Liza With a Z + Seu Jorge Live.

174x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Mariza Live in London is éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. De speelduur is éém uur en 40 minuten, op de tweede foto vindt u de titels van de 16 uitgevoerde Fado nummers.U haalt hem op in Rotterdam West voor € 2,50 de verzendkosten via Post NL zijn € 2.88.

Jimmy James & The Vagabonds Live on Stage is Nieuw in de verpakking ( prima als cadeautje voor een heel klein prijsje ) en heeft een speelduur van 2 uur en 8 minuten.Jimmy is een Soul-Zanger en op de vierde foto leest u de titels van de 25 uitgevoerde Songs U haalt  hem op in Rotterdam West voor € 1.75, de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Liza with a Z is een Collecters-Item met een CD en een DVD en hij is éénmaal bekeken c.q.beluisterd en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. De CD met 11 van haar meest bekende nummers heeft een speelduur van 46 minuten en bij de DVD is dat ruim drie uur.met o,a de hoogtepunten uit de Musical Cabaret en Chicago. Meer informatie over de inhoud vindt u op de zesde foto. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 5,00 de eventuele verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

MTV Presents het  Live Concert van de Braziliaanse Zanger Seu Jorge vanuit het hotel Unique te Sao Paulo. Hij is Nieuw in de verpakking en heeft een speelduur van 1 uur en 37 minuten, de titels van de uitgevoerde  14 Funk en Samba nummers leest u op de achtste foto. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,75 de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Neemt  u dit alles ( 4 DVD's en 1 CD ) tegelijk over dan haalt u het op voor € 10,00. De eventuele vrezendkosten zijn dan € 7,26 met Track & Trace.