MarktPlaza

Margaret Pemberton Maalstroom der liefde

73x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Margaret Pemberton Maalstroom der liefde
Gebonden boek
Christina Haworth wordt geboren aan het diepblauwe water van de Middellandse Zee. Haar moeder is een warmbloedige zigeunerin, haar vader een robuuste zeekapitein. In de grote en exotische havensteden van de wereld groeit zij op tot een bevallige schoonheid.
Dan, door een vreemde schikking van het lot, wordt haar avontuurlijke, vrije leven wreed verstoord en het duurt niet lang of de jonge Christina wordt gedwongen een karig loon te verdienen tussen het rode pluche en de vergulde lampenkapjes van Liverpools meest exclusieve en beruchte bordeel, waar zij de geliefde prooi van talloze mannen wordt. Als zij danst kolkt het zigeunerbloed door haar aderen en kijken de mannen ademloos toe. Haar ravenzwarte lokken, haar brandende ogen en haar lange blote benen roepen de wellust op in iedereen die het geluk, of het ongeluk, heeft Christina te zien dansen.
Niemand kan echter haar vurige verlangens bevredigen... totdat zij op abrupte wijze wordt geconfronteerd met de knappe en hoogmoedige kapitein Devlin O'Connor. Doch de valsheid en de leugenachtigheid van een rivale die eveneens haar oog op de aantrekkelijke kapitein heeft laten vallen vernietigen de broze, nauwelijks ontloken liefde tussen de twee jonge mensen en Christina keert met een gebroken hart terug naar zee om te proberen troost te vinden.