MarktPlaza

Maffia Box met 4 Speelfilms+Cracker:The Mad Woman in the Attic+Cracker:One Day a Lemming Will Fly.

64x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daar door zijn deze éénmaal bekeken DVD's in een Absolute Nieuwstaat.

De Maffia Box heeft 4 Speelfilms t.w.: Bella Mafia, Donnie Brasco, Falcone en The Funeral. De totale speelduur is 6 uur en 59 minuten met Nederlandse ondertiteling. Van elke Film is een korte inhoudsbeschrijving te lezen op de tweede en derde foto. Voor € 4,00 haalt u hem op in Rotterdam West de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Robbie Coltrane speelt de rol van een briljant politiepsycholoog in Cracker. The Mad Woman in the Attic  heeft een speelduur van 1 uur en 44 minuten met Nederlandse ondertiteling. One Day a Lemming Will Fly heeft een speelduur van 1 uur en 44 minuet met Nederlandse ondertiteling. De korte inhoudsbeschrijvingen leest u op de zesde en achtste foto. U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,25 per stuk, de verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88.

Neemt u de Maffia Box en de beide Cracker's teglijk over dan haalt u ze op voor € 5,00 de verzendkosten zijn dan € 4,60 met Track & Trace via Post NL.