Lynn Kurland Schenk me je hart

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 68x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Lynn Kurland Schenk me je hart
Gebonden boek
Engeland, 1999. De knappe Jessica Blakely zoekt haar grote liefde. Het zoveelste afspraakje dat op niks uitloopt doet haar wensen om een knappe en galante ridder. Voor ze het weet is ze beland in het jaar 1260, waar ze de imposante edelman Richard de Galtres ontmoet.
Ondanks het feit dat hij weinig begrijpt van haar vreemde opvattingen, neemt hij haar op in zijn kasteel. Hun beider koppigheid zorgt voor vurige ruzies, die al snel omslaan in een wervelende passie. Richard heeft zijn hart afgesloten voor de liefde, maar deze bijzondere vrouw raakt hem op een manier die hij niet voor mogelijk had gehouden.
Jessica raakt gecharmeerd van haar gesloten gastheer, maar moet wennen aan de gewoontes van de Middeleeuwen. Zo is het niet ongebruikelijk dat de koning een bruid uitzoekt voor zijn trouwe vazallen. Jessica komt te weten dat hij voor De Galtres zijn jonge nichtje heeft uitgekozen. Maar als Richard weigert raakt haar begeerlijke ridder zijn land en al zijn bezittingen kwijt, en dat kan Jessica niet laten gebeuren. Zelfs als dat betekent dat ze haar geliefde op moet geven en terug moet keren naar haar eigen tijd


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.